Brandwerende loopdeuren

brandwerende loopdeurenVertraag brand en beveilig uw pand en uw medewerkers met brandwerende loopdeuren van All-in Bedrijfsdeuren & Docking. Al meer dan 20 jaar zijn wij specialist in brandwerende bedrijfsdeuren. Wij leveren brandwerende loopdeuren op elk gewenst formaat en compleet aangepast op uw wensen. Neem contact met ons op en wij vertellen u over alle mogelijkheden. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

 

Veiligheid op de werkplaats of in de werkomgeving is van groot belang. Hiervoor kunt u diverse maatregelen treffen. Niet alleen brandwerende loopdeuren maar ook brandwerende rolschermen en een brandwerende roldeur beschikken tot mogelijkheid. De meeste brandwerende oplossingen bieden extra bescherming van 30 tot maar liefst 120 minuten, wat dus in de eerste plaats de medewerkers in geval van nood meer tijd geeft, alsook dat de goederen beter beschermd zijn. Een brandwerende loopdeur is daarin het meest brandbestendig. Deze hebben een brandwerendheid van maar liefst 4 uur.

 

Onze brandwerende deuren kunnen uitgebreid worden met allerlei extra opties. Zo kan er een rooster worden geplaatst of een stuk beglazing. Daarnaast zijn de brandwerende loopdeuren te verkrijgen met een elektrische sluitplaat of slot. Dit is slechts een greep uit de verdere uitbreidingen die een brandwerende loopdeur kan bevatten. Wij adviseren u graag over alle opties aangepast op uw huidige situatie.

 

Bekijk brochure

 

Specialist in brandwerende deuren

brandwerende loopdeurenAll-in Bedrijfsdeuren & Docking is expert op het gebied van brandwerende doorgangbeveiliging. Wij leveren brandwerende loopdeuren, rolschermen en roldeuren geheel op maat volgens de Europese NEN normen. Dat betekent dat de producten goedgekeurd zijn en voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

 

Wij bieden een totaalservice wat betekent dat wij u adviseren, de producten leveren, monteren én onderhouden, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Met onze specialisatie in een bedrijfsdeur hebben wij voor elke toepassing een maatwerk oplossing. Laat u daarom uitgebreid informeren over de brandwerende loopdeuren evenals de andere maatoplossingen die All-in Bedrijfsdeuren & Docking u kan bieden. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact opnemen, wij informeren u graag!

 

Offerte aanvragen