De brandwerende roldeur van All-in Bedrijfsdeuren & Docking

 
Brandwerende roldeurEen goede beveiliging tegen inbraak, bescherming tegen vuurverspreiding en ideaal voor compartimentering van uw bedrijfshallen. De brandwerende roldeur is hierin uw oplossing! De toepasbaarheid van een brandwerende roldeur is erg variërend, maar deze doet vooral veel dienst als bescherming in omgevingen die blootgesteld kunnen worden aan gevaarlijke stoffen, explosiegevaar en andere in potentie bedreigende situaties.

 

De brandwerende roldeuren die All-in Bedrijfsdeuren & Docking levert, voldoen aan alle wettelijke eisen en bieden een optimale bescherming. Zo is iedere brandwerende roldeur brandwerend tot bijna tweeënhalf uur, maar daarnaast functioneren dergelijke deuren ook uitstekend als inbraakwerend middel. Door de brede inzetbaarheid van brandwerende roldeuren, worden deze deuren erg veel gebruikt in industriële complexen, magazijnen, kantoren en meer.

 

All-in Bedrijfsdeuren & Docking is uw specialist in een brandwerende roldeur. Wij bekijken eerst met u de situatie, vervolgens wordt de roldeur geheel op maat geproduceerd en nadien volgt de montage. Op termijn zullen wij het onderhoud voor u verzorgen. Kortom, u kan voor het totaalpakket prima bij ons terecht. Meer weten over de brandwerende roldeuren? Download onze brochure met alle specifieke informatie.

Brochure

 

Hoge kwaliteit

Brandwerende roldeurenElke brandwerende roldeur die All-in Bedrijfsdeuren & Docking levert en monteert, is gegarandeerd van hoge kwaliteit. De roldeuren zijn voorzien van een pantser die inbraakbeveiliging en brandwerendheid garanderen dankzij dubbelwandige verzinkte stalen lamellen van ruim 2 centimeter dik. Hiertussen bevindt zich de minerale isolatie, waardoor de constructie uitermate stevig is.

 

Bij de montage van een brandwerende roldeur bieden wij u verschillende opties tot bediening. Dit kan met een drukknopschakelaar, afstandsbediening en meer. Naast dat wij een brandwerende roldeur geheel voor u op maat laten maken, bieden wij u voldoende extra keuzemogelijkheden met betrekking tot de deur, kleur, montage en meer.

 

Door een flexibele benadering en veel mogelijke opties, kunnen wij precies aan al uw wensen voldoen en dat tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens wordt de veiligheid gegarandeerd, omdat al onze bedrijfsdeuren aan wettelijk vastgestelde en/of EU normen voldoen. Hierdoor heeft u de zekerheid op kwaliteit, een goede beveiliging en levering naargelang uw wensen.

 

Vraag vandaag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij vertellen graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen