All-in is begonnen met de montage voor een mega distributiecentrum Primark

In opdracht van Sprangers bouwbedrijf zijn wij begonnen met de montage van stalen loopdeuren. Op het industrieterrein Borchwerf II in Roosendaal gaan wij 47 stuks stalen loopdeuren monteren met een brandwerendheid tot 240 minuten. Primark is een Iers retailbedrijf dat fashionproducten en lifestyle-accessoires verkoopt. De eerste winkel van Primark opende in 1969 haar deuren in Dublin, Inmiddels telt het Ierse bedrijf 250 filialen in acht landen in Europa. Om de winkelfilialen in de Benelux en Noord-Frankrijk te bevoorraden, wordt er een groot distributiecentrum gebouwd in Roosendaal. All-in Bedrijfsdeuren & Docking mag hier een mooie bijdrage aan leveren!!IMG-20160331-WA0000 IMG-20160331-WA0001

Sorry, comments are closed for this post.