Stalen loopdeur

stalen loopdeurEen stalen loopdeur is ideaal voor een goed beveiligd en brandwerend pand. Wilt u verzekerd zijn van een inbraakwerende en veilige deur? Kies dan voor de stalen loopdeuren van All-in Bedrijfsdeuren & Docking. Wat voor wensen u ook heeft, wij bieden u altijd een totaaloplossing! Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar!

 

Een stalen loopdeur kan zowel in verschillende maten als in verschillende kleuren worden besteld. Daarnaast kan een stalen loopdeur uitgebreid worden met verschillende accessoires. Zo kunt u een paniekslot aanbrengen of bijvoorbeeld een glasstuk waardoor er meer licht ontstaat.
Offerte aanvragen
 

Veiligheid als standaard

Veiligheid is natuurlijk het belangrijkste in een goed bedrijfspand. Onze stalen loopdeuren kunnen in verschillende veiligheidsklasses (SKG en NEN 5096 en EN 1627) besteld worden. Zo kunt u kiezen voor deuren met brandwerendheidsklasse dat uiteenloopt van 90 tot 240 minuten (EW, EI2 en EI1). Wij hebben tevens ook brandwerende rolschermen. Door onze jarenlange kennis en kunde kunnen wij u goed adviseren over welke oplossing geschikt is voor u. Wij bieden veel soorten deuren met ieder zijn specialistische kenmerken. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke situatie en stemmen daar ons advies op af.

 

Service en onderhoud bij stalen loopdeuren

stalen loopdeurenNaast het plaatsen van loopdeuren bieden wij u naar wens montage en het onderhoud. Wat voor bedrijfsdeur u bij ons ook besteld, u kunt altijd gebruik maken van onze extra services.

 

De stalen loopdeur wordt veelal in de industriële sector toegepast maar ook bij hotels, kantoren en de voedselindustrie. Hierover adviseren wij u graag. Wij bieden een helder advies, duidelijke mogelijkheden en aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, daarin specificeren wij met plezier wat de mogelijkheden en de voordelen zijn van een stalen loopdeur.

 

Eerst nadere toelichting op de mogelijkheden, diensten en producten van All-in Bedrijfsdeuren & Docking? Neem contact met ons op, wij nemen de tijd om alles toe te lichten over stalen loopdeuren en u te informeren. Ook kunt u op gemakkelijke wijze een offerte aanvragen, welke wij u uiteraard geheel vrijblijvend doen toekomen.

Afspraak maken