Brandwerende rolschermen voor langdurige bescherming

Brandwerende rolschermen zijn ideaal voor het tegenhouden van vuur. Met een brandwerend rolscherm voorkomt u dat de brand zich door het pand verspreidt. Dit biedt de mogelijkheid om uw spullen langer veilig te houden.

Brandwerende rolschermen

Bent u benieuwd of uw pand kan worden voorzien van brandwerende rolschermen? Laat u direct informeren en neem contact met ons op.

Een groot voordeel van een brandscherm zijn de beperkte inbouwmaten van zowel de geleiders als de bovenrol en omkasting. Hierdoor is het scherm volledig weg te werken in wand of plafond.

Of u nu uw magazijn of complete pand wil voorzien van deze schermen, wij leveren een brandwerend rolscherm geheel op maat en aangepast op uw wensen.

U kunt uw rolscherm uitbreiden met rook- en temperatuurmelders en eventueel aansluiten op een aanwezig brandmeldinstallatie. Daarnaast bestaan er verschillende soorten brandwerende rolschermen die elk hun eigen brandwerendheidsklasse hebben.

Deze zijn te verkrijgen in brandwerendheid van 30 tot 120 minuten.

Bekijk brochure

Brandwerend rolscherm geheel op maat

Een brandwerend rolscherm kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden en dat in verschillende soorten en maten.

Dus ook bij grote doorgangen kan deze brandbeveiliging toegepast worden, waarmee de snelheid van het vuur in geval van nood enigszins beperkt wordt, wat voor een meer veilige situatie zorgt. Hoe uw pand er ook uitziet, wij kunnen al onze brandwerende schermen op maat leveren.

Brandwerende rolschermen van All-in Bedrijfsdeuren & Docking voldoen altijd aan alle wettelijk vastgestelde eisen. U heeft daarmee de garantie dat de beveiliging toeneemt en voor elke specifieke situatie bieden wij een passende maatoplossing.

Diverse mogelijkheden op het gebied van brandwering

Naast een brandwerend rolscherm hebben wij ook brandwerende loopdeuren in ons assortiment. Een brandwerende loopdeur is ideaal voor de bescherming van ruimtes die enkel toegankelijk zijn via een deur.

Brandwerend rolscherm

Er zijn echter ook voldoende situaties te bedenken waar een andere oplossing toegepast dient te worden en hiervoor heeft All-in Bedrijfsdeuren & Docking brandwerende rolschermen. Wij adviseren u graag over de verschillende brandwerende deuren en schermen.

Voor meer informatie over bedrijfsdeuren prijzen, brandwerende loopdeurenbrandwerende rolschermen alsook de brandwerende roldeur, kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en diensten die ons bedrijf u kan leveren.

Ook kunt u natuurlijk een offerte aanvragen, welke wij u zo snel mogelijk doen toekomen met meer gedetailleerde informatie en prijstoelichting.

Offerte aanvragen