Montage en onderhoud van bedrijfsdeuren

 

Wanneer een offerte opdracht is dan wordt vanaf dat moment de opdracht door één en dezelfde persoon begeleid t/m de eindoplevering van de montage. Deze persoon doet de gehele projectleiding vanaf inkoop tot oplevering. U heeft dus te maken met één professioneel aanspreekpunt!

De montage van onze bedrijfsdeuren en dockingproducten (laad- en lossystemen) wordt uitgevoerd door ervaren montageploegen die voorzien zijn van VCA-certificering. Onze montageploegen zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit en ervaring.

Nadat de montage werkzaamheden gereed zijn zorgen wij ervoor dat de montageplek weer netjes en opgeruimd aan u wordt opgeleverd inclusief de goede werking van uw bedrijfsdeur(en) en/of docking product(en).

Heeft u vragen:

 

neem contact met ons op

Onderhoud van de bedrijfsdeuren

All-in Bedrijfsdeuren en Docking is merkonafhankelijk voor alle bedrijfsdeuren, branddeuren en laad- en lossystemen. Dit wil zeggen dat wij onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan merken zoals Crawford (Assa Abloy), Hormann, Novoferm, Alsta, Nassau, Stöbich, Hoefnagels Branddeuren, Metacon, Loading systems, Stertil en alle andere merken.

Uw voordeel: u heeft één partij voor al uw bedrijfsdeuren en branddeuren.

 

Jaarlijks onderhoud voorkomt onnodige storingen aan uw bedrijfsdeuren en laad- en lossystemen. Bij het jaarlijks onderhoud verzorgen wij uitgebreide inspectielijsten over de staat van uw bedrijfsdeuren, branddeuren en laad- en lossystemen. Tevens kunnen wij kleine reparaties direct uitvoeren. Met een jaarlijks onderhoud voldoet u direct aan de jaarlijkse keuring die vereist is voor uw bedrijfsdeuren. Nog een voordeel : Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit krijgt u korting op voorrijkosten, manuur tarief en onderdelen.

 

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een uitgebreide inventarisatie om u vervolgens een onderhoudsadvies op maat aan te bieden.

 

Service

Heeft u een schade of storing aan uw bedrijfsdeur, branddeur of laad- en lossysteem dan helpen wij u graag. All-in Bedrijfsdeuren en Docking is merkonafhankelijk en heeft de mogelijkheid om van allen merken onderdelen te leveren en te vervangen.

 

vraag vrijblijvend een onderhoudsofferte aan