Optimale beveiliging met een brandwerend rolscherm

Brandwerend rolschermDe toepasbaarheid van een brandwerend rolscherm gaat erg breed. Het primaire doel is het afsluiten van ruimtes om bij brand eventuele verspreiding te voorkomen. Een brandwerend rolscherm kan echter ook dienst doen als extra beveiliging tegen inbraak.

All-in Bedrijfsdeuren & Docking is leverancier van brandwerende rolschermen geheel op maat naargelang uw wensen.

 

Een brandwerend rolscherm wordt veelal gebruikt in industriële complexen, op luchthavens, in magazijnen, kantoorgebouwen, scholen en meer.

Deze rolschermen kunnen geheel op maat geleverd worden en wij verzorgen tevens de montage en het onderhoud. Alle brandwerende rolschermen die wij leveren en plaatsen voldoen aan de Europese normen met betrekking tot veiligheid- en kwaliteitseisen.

 

Elke situatie is echter anders. Het kan om een brandwerend rolscherm voor retailers gaan die hun gevel willen afschermen, maar ook zijn deze rolschermen toepasbaar in omgevingen waar gewerkt wordt met gevaarlijke en chemische stoffen.

Wat de situatie ook is, wij bieden u hierin de oplossing. Maak vandaag nog een afspraak met All-in Bedrijfsdeuren & Docking. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken.

 

Afspraak maken

 

Montage en onderhoud brandwerende rolschermen

Brandwerende rolschermenAll-in Bedrijfsdeuren & Docking kijkt graag met u naar de specifieke situatie waar brandwerende rolschermen moeten worden toegepast. In overleg met u zullen wij u de beste optie aanbieden. Nadien leveren wij u een brandwerend rolscherm geheel op maat en tevens verzorgen wij de montage en het onderhoud. Ook dat laatste is van belang, want dat garandeert een lange levensduur.

 

Wij richten ons op een totaalservice. Dat begint bij het overleggen en leveren tot het onderhouden op jaarlijkse basis. U heeft één vaste partner die u bijstaat bij alle vormen van industriële bedrijfsdeuren en tevens kunnen wij u adviseren op andere gebieden. Denk aan stalen loopdeuren, snelloopdeuren, brandwerende schuifdeuren en nog veel meer.

 

Voor alles met betrekking tot bedrijfsdeuren, een brandwerend rolscherm en overheaddeuren kan u bij ons terecht. Wij voorzien u graag in alle informatie en daarom kan u dagelijks contact met ons opnemen.

Wij kijken uit naar uw telefoontje of bericht. Ook verwijzen wij u graag naar onze brochure, waarin u nog veel meer informatie aantreft over de brandwerende rolschermen.

Brochure