Mooie opdracht voor All-in Bedrijfsdeuren en Docking met o.a. 28 laaddocks

In opdracht van Valeres Industriebouw uit Best mogen wij het project DC Segers Transport in Oosterhout uitvoeren. Medio juli start Valeres met de bedrijfshal van 14000 M²op het nieuw te creëren industrieterrein Heihoef. Het nieuwe pand is voorzien van 28 docks, 750 M² kantoorruimte, 2500 M² crossdock loods & de modernste security voorzieningen. Wij leveren en monteren 28 stuks levellers, shelters, buffers, wieldwingers, overheaddeuren, brandwerend rolluik en stalen draaideuren.

De samenwerking met Valeres loopt al vanaf het begin van ons bedrijf en getuigd van veel vertrouwen. Valeres is onderdeel van de internationale bouwonderneming Valeres. Valeres is al jarenlang de specialist in het ontwerpen en realiseren van bedrijfsgebouwen in elke gewenste vorm en in elk gewenst formaat, geheel conform uw persoonlijke wensen en eisen.
Een bedrijf met een no-nonsens cultuur, betrouwbaarheid, flexibiliteit en slagvaardigheid vormen de sleutelwoorden, waarbij de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en de hoge (bouw)snelheid onlosmakelijk met Valeres verbonden zijn.

Sergers Internationaal transport is een bijna 40 jaar oude familiebedrijf en specialiseert zich in transport van en naar Spanje. Met 70 getrokken eenheden – bestaande uit kastenauto’s, tautliners, koelers & megatrailers – en een eigen kantoor in Barcelona hebben zij de zendingen stevig in eigen handen.

Met deze twee partijen gaan wij dit fantastische project realiseren op een unieke locatie.

Segers aanzicht Segers overzicht

Segers logo Valeres logo

Sorry, comments are closed for this post.