Delem Eindhoven opgeleverd.

In opdracht van Houta Bouw uit Geldrop hebben wij een mooie bijdragen geleverd aan de uitbreiding bij Delem. Wij hebben voor dit project geleverd en gemonteerd overheaddeuren, snelloopdeuren en schuifdeuren. Houta Bouw is een relatie waar wij regelmatig mee mogen samenwerken. Houta Bouw heeft een duidelijke visie, opdrachtgevers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan herkennen in Houta bouw een gedreven bouwbedrijf. Een partner die proactief te werk gaat en die zorg en werk uit handen neemt. Houta Bouw is betrokken, leven zich in en spelen in op bouwkundige behoeftes. Dit combineren zij met vakkundig bouwen, hun jarenlange ervaring, vakmanschap en up-to-date kennis. Bovendien blijven de ideeën centraal staan. Of het nu gaat om een project op het gebied van wonen,   werken, winkelen of om recreëren: De klant krijgt een gebouw dat voldoet aan de eisen en wensen!!overheaddeurschuifdeur-isosnelroldeur

Sorry, comments are closed for this post.