Met trots presenteren wij ons nieuwe pand!!

Alweer bijna 5 jaar zijn wij samen met onze klanten aan het werk om mooie projecten te realiseren. Inmiddels zijn wij aardig uit onze jas gegroeid en waren wij toe aan een nieuw onderkomen. Inmiddels hebben wij een nieuw onderkomen gevonden in Oosterhout aan de Vaartweg 14M. Een prachtige locatie gebouwd door een van onze relaties Hercuton uit Vlijmen. Vanuit deze locatie hopen wij onze relaties nog beter te kunnen helpen. Onze focus blijft natuurlijk de levering en montage van overheaddeuren, docklevellers, dockshelters, brandwerende schuifdeuren, brandwerende rolluiken, brandwerende schermen, stalen deuren en stalen brandwerende deuren. Daarnaast kunnen wij aan deze producten prima onderhoud en service verlenen. Telefonisch blijven wij bereikbaar op 0162-229500.

all-in-bedrijfsdeuren-docking all-in-bedrijfsdeuren vaartweg-14m

Sorry, comments are closed for this post.