All-in opent pand en viert 5 jarig bestaan!!

24 mei hebben wij in het bij zijn van klanten, leveranciers, vrienden en familie ons nieuwe pand officieel geopend. Een prachtige zonnige dag was een voorbode voor een feestelijke dag met een drankje, barbecue en een heerlijk ijsje van ViaVia. Het officieel doorknippen van het lintje werd uitgevoerd door de moeders van Ronald en Mike. Wij hadden onze relaties gevraagd om een cadeau te geven in de vorm van een bijdrage voor Stichting PIM. Dat leverde een mooie bijdrage op die wij hebben overhandigd aan Stichting PIM. Een geweldige dag waar onze relaties de gelegenheid hadden om een kijkje achter de schermen te nemen bij All-in Bedrijfsdeuren en Docking. Wij willen iedereen bedanken voor zijn komst en bijdrage voor Stichting PIM.

Sorry, comments are closed for this post.