In opdracht van Conferm is Marine Care opgeleverd.

In opdracht van Conferm (Remmers Bouwgroep) uit Tilburg hebben wij de stalen brandwerende draaideuren mogen leveren en monteren. Ook de deuren voor de speciale ADR (PGS15) ruimte hebben wij voorzien. Een prima samenwerking tussen beide partijen heeft een prachtig eindresultaat opgeleverd. Marine Care is een wereldwijde leverancier van voorverpakte reinigings- en onderhoudschemicaliën voor de internationale scheepvaart en offshore. Met de nieuwbouw wil Marine Care de ingezette koers doorontwikkelen om zo hun groeiambities te realiseren. Conferm is een ontwerpende bouwer van utiliteitsgebouwen met decennia aan ervaring met beton-, hout- en staal- en hybride constructies. Of u nu een klein kantoorpand laat bouwen of een grootschalig logistiek complex met faciliteiten voor gevaarlijke stoffen.

Sorry, comments are closed for this post.