Onderhoud Overheaddeuren

Onderhoud overheaddeurenHet onderhoud voor overheaddeuren is van groot belang voor de veiligheid en duurzaamheid van uw deur. De overheaddeuren worden zeer regelmatig gebruikt en zo kan er slijtage ontstaan aan de bewegende onderdelen van de deur. Bij grote slijtage kan dit voor onveilige situaties zorgen. Om dit te voorkomen raden wij u aan elk jaar inspectie en preventief onderhoud aan bedrijfsdeuren uit te laten voeren. Op deze manier verlengt u ook de levensduur van de bedrijfsdeuren.

 

All-in Bedrijfsdeuren & Docking is met meer dan 20 jaar ervaring dé specialist in het plaatsen en onderhouden van alle soorten bedrijfsdeuren. Wij verzorgen het gehele traject, het inmeten, leveren, monteren en maken een onderhoudsschema voor uw nieuwe of bestaande roldeur, sectionaaldeur of overheaddeur. Naast het plaatsen bieden verzorgen wij u tevens van professioneel advies in het aanlooptraject tot de aanschaf van uw bedrijfsdeur.

 

Onze kennis van en ervaring met verschillende varianten overheaddeuren zorgen ervoor dat wij altijd de beste oplossing kunnen aanbieden tegen een competitieve prijs. Na het plaatsen en installeren van de deur nemen wij graag het onderhoud van uw nieuwe bedrijfsdeur op ons. Bij ons kunt u tegen aantrekkelijke tarieven een all-in onderhoudspakket afnemen. Binnen dit onderhoudspakket verzorgen wij jaarlijks het overheaddeur, sectionaaldeur of roldeuren onderhoud. Elk jaar komen wij langs voor een ‘apk-keuring’ voor uw overheaddeur(en).

 

Al onze bedrijfsdeuren, branddeuren, rolluiken en laad en los systemen zijn uitvoerig getest en voorzien van aan de hoogste kwaliteitseisen. Door het aanschaffen van ons pakket voor onderhoud van overheaddeuren zorgen wij voor preventief onderhoud en service. Op deze manier verkleinen we de kans aanzienlijk dat er complicaties optreden bij het gebruik van de deur op ongewenste momenten.

 

Bedrijfsdeuren APK

Blijf voldoen aan de eisen van bedrijfsdeurenonderhoud. Het is verplicht om jaarlijks een onderhoud aan overheaddeuren uit te laten voeren vanuit de Europese normen (EN-13241-1). Wanneer er schade of calamiteiten ontstaan met een roldeur eist uw verzekeringsmaatschappij vaak keuringsrapporten op. Het is dus van belang dat deze aan alle eisen en keuringen voldoen. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit krijgt u korting op voorrijkosten, manuurtarief en onderdelen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

 

Offerte aanvragen

 

Met onze industriedeuren onderhoudsservice verzorgen wij het onderhoud van alle soorten bedrijfsdeuren door goed roldeuren onderhoud voorkomt u storingen en overlast op ongeplande momenten. Wij zijn flexibel, professioneel een gecertificeerd. U kiest voor een All-in bedrijfsdeuren onderhoudsplan omdat wij:

 • Professioneel onderhoud
 • Één aanspreekpunt
 • Vakmanschap en specialisatie
 • Gecertificeerd personeel
 • Onderhoud voor elk merk
 • Volledig keuringsrapport
 • Jaarlijkse APK en keuringsticker
 • Korting op voorrijkosten, manuur tarief en onderdelen.

Altijd de juiste professional

 

Naast het onderhoud aan overheaddeuren bieden wij ook onderhoud en installatie aan in verschillende bedrijfsdeuren. Zo hebben wij zelf een assortiment van dockequipment, brandwerende deuren, snelloopdeuren en brandwerende rolluiken. Zo kunt u terecht voor onderhoud en installatie van bedrijfsdeuren van Crawford maar ook vele andere merken.

 

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud of eventueel leveren van en installeren van de verschillende deuren? Neemt u dan snel contact met ons op. Dus heeft uw overheaddeur onderhoud nodig en bent u op zoek naar een professioneel met ervaring en kennis van verschillende oplossingen en merken? Kijk dan niet verder een neem direct contact op voor een onderhoudsofferte of serviceverzoek. Benieuwd waar wij u bij kunnen assisteren? Bij bieden onderhoudsoplossingen voor onder andere:

 • Loopdeuren en branddeuren
 • Industriedeuren (roldeuren, overheaddeuren en sectionaaldeuren)
 • Laad en Los systemen
 • Snelloopdeuren
 • (Brandwerende) schuifdeuren en schermen

 

Contact opnemen

 

Wilt u meer informatie over overheaddeur onderhoud?

 

Wanneer u meer informatie wilt hebben over onderhoud aan bedrijfsdeuren of misschien specifieker over Crawford deurenonderhoud dan kunt u ons altijd contacten. Dit is mogelijk via ons contact formulier . Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever direct contact? U kunt ons bereiken via:
Tel: 0162-229 500
E-mail: info@all-inbend.nl