Hikvsion opgeleverd.

In opdracht van onze klant Hercuton hebben wij Hikvision opgeleverd. Een distributicentrum en kantoor van in totaal 9526 m2 is gebouwd door Hercuton en waar All-in Bedrijfsdeuren & Docking een mooi aandeel in heeft gehad. All-in heeft levellers, shelters, overheaddeuren en brandschuifdeuren geleverd en gemonteerd. Het Chinese bedrijf Hikvision Digital Technology (met een marktwaarde van USD 20 miljard) is sinds de oprichting in 2001 gegroeid naar een wereldspeler met meer dan veertienduizend medewerkers, veertien vestigingen over de gehele wereld, afnemers in meer dan honderd landen en een marktaandeel van meer dan vijfendertig procent in China. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp wordt de Europese sales & marketing, distributie en technische ondersteuning gerealiseerd. Hercuton is een innovatieve full service organisatie die de verantwoording neemt voor het hele bouwtraject. Wij verzorgen voor u het gehele traject vanaf advies bij locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare oplevering. Onze conceptmatige turnkey aanpak leent zich ook uitstekend voor de inbreng van uw eigen architect of om een bouwteamverband met ons aan te gaan.

IMG-20160401-WA0004 IMG-20160401-WA0005 IMG-20160401-WA0006 IMG-20160401-WA0007

Sorry, comments are closed for this post.